Alzheimer Café Abcoude

“Het effect en nut van muziek”

Woensdag 22 mei is er een Alzheimer Café Abcoude in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude van 19.30 tot 21.00 uur. Het thema van deze avond is het effect en het nut van muziek. De toegang is altijd gratis. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Muziek heeft een zeer positieve invloed op het welbevinden en activiteitsniveau van mensen met dementie. Het doel van deze bijeenkomst is bezoekers te laten ervaren wat muziek met hen doet en het effect te laten zien van muziek op mensen met dementie. De avond wordt verzorgd door muziektherapeute Ellen Hack met muzikale medewerking van Sjan van Straaten.

Het Alzheimer Café Abcoude is een laagdrempelige ontmoetingsplaats om mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden informatie te geven die verband houdt met dementie, de gevolgen en de kansen. Het café in Abcoude is iedere 4e woensdag van de oneven maanden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mantelzorg De Ronde Venen (0297) 230 280 of per e-mail [email protected].

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente de Ronde Venen.

Plaats: 
Tijd: 
van 19:30 tot 21:00
Datum: 
22-05-2019

Tweets van @tympaandebaat