“De notaris vertelt over rechtsbescherming”Alzheimer Café Vinkeveen 13 februari

Het Alzheimer Café Vinkeveen opent zijn deuren op woensdag 13 februari in Zorgcentrum Zuiderhof. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Gastspreekster deze avond is notaris Marlies Akkermans van notariskantoor Akkermans|Meuleman te Uithoorn.

Welke zaken kun je regelen als je vergeetachtig wordt? Wie neemt uw belangen waar voor uw welzijn en uw gezondheid als u dat zelf niet meer kunt? Aan welke derden kunt u uw belangen toevertrouwen? Wat is het verschil tussen bewindvoering en mentorschap? Hoe kunnen bankzaken geregeld worden? Wat is een levenstestament? Wat is een volmacht?

Dit zijn een aantal belangrijke vragen waar Notaris Marlies Akkermans deze avond met u op in zal gaan.

Het is belangrijk om uw wensen tijdig vast te leggen en deze zaken rustig met uw partner of familie te bespreken en regelen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u met ons van gedachten wisselen dan bent u van harte welkom in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen. De avond begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.  Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mantelzorg De Ronde Venen (0297) 230 280 of per e-mail [email protected].

Plaats: 
Tijd: 
19:30
Datum: 
13-02-2019

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat